Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

4.4 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 portions

Suroviny

  • 40 g de pain complet en petits morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
  • 130 g d'eau
  • 350 g de chair de melon en morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 tranches fines de pancetta
  • 25 g de pignons de pin
  • quelques feuilles de basilic frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 429.7 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 1925 kJ / 460.1 kcal
Tuk 36.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 26.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...