Kompatibilní verze
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g d'eau
- 350 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 3 tranches fines de pancetta
- 25 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 460.1 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 429.7 mg
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Gaspacho de melon
10min
Soupe de melon au magret de canard
3 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe de fraise à la menthe
15 min