Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1556 kJ / 368 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1 Std. 5 Min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Velouté de moules au safran
40min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Tartare de bar
10min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 Std. 5 Min
Gratin de moules au curry
50 min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Bourride
1h