
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche ciselé
- ½ bouquet de persil frais ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 368 kcal / 1556 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lotte sauce vallée d’Auge
1hod. 40min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min
Lotte au beurre rouge
40min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Risotto à l'encre de seiche
1hod.
Risotto aux cèpes
35min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40min