Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di zucchine senza le estremità
- 20 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 4 - 6 fette di prosciutto cotto, tagliate sottili
- 250 g di crescenza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1215.6 kJ / 290.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 526.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati
30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Frittatina alle zucchine
30 min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Lasagna vegetariana
2h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h