Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di zucchine senza le estremità
- 20 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 4 - 6 fette di prosciutto cotto, tagliate sottili
- 250 g di crescenza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1215.6 kJ / 290.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 526.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Finocchi gratinati
30 Min
Sformato di zucchine al basilico
50 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min