Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 2 - 3 foglioline di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 300 g di polpa di zucca delica, a pezzi
- 75 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 230 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 150 g di speck a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 455.4 kJ / 108.8 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 232.5 mg
Alternativní recepty
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Spirali di frittata arlecchino
2 godz. 30 min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Lasagne di zucca
1 godz.
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2 godz.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min