
Zařízení & příslušenství
Novoroční bigos
Příprava 20min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
kysaného zelí500 gramů
-
cibule napůl150 gramů
-
vepřového sádla50 gramů
-
vepřového masa např. plece, na kostky (1,5–2 cm)500 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
kuliček černého pepře10
-
kuliček nového koření5
-
bobkové listy, sušené4
-
bujónu (pro 0,5 l vody)½ kostky
-
drceného kmínu½ čajové lžičky
-
vody200 gramů
-
mleté pálivé papriky (volitelně)1 špetka
-
paprikové klobásy na 1cm kolečka, přepůlená200 gramů
-
čerstvé petržele nasekané, na posypání2 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
631.2 kcal /
2640.7 kJ
Protein
30.7 g
Tuk
51.8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
18.6 g
Sodík
2434.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí IV.
16 recept
Česká republika
Česká republika