
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kysaného zelí
- 150 gramů cibule napůl
- 50 gramů vepřového sádla
- 500 gramů vepřového masa např. plece, na kostky (1,5–2 cm)
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 4 bobkové listy, sušené
- ½ kostky bujónu (pro 0,5 l vody)
- ½ čajové lžičky drceného kmínu
- 200 gramů vody
- 1 špetka mleté pálivé papriky (volitelně)
- 200 gramů paprikové klobásy na 1cm kolečka, přepůlená
- 2 snítky čerstvé petržele nasekané, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 631.2 kcal / 2640.7 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 51.8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Sodík
- 2434.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3h
Tvarohový zebra koláč
1h 15min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45min
Lososové cupcaky s parmazánem
1h 40min
Kubánské picadillo
50min
Low carb květákové slané koláče
1h 20min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min
Bramborová kari polévka
35min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1h 25min
Guláš z vepřové panenky
40min
Podmáslový chléb
4h 35min