Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kysaného zelí
- 150 gramů cibule, napůl
- 50 gramů vepřového sádla
- 500 gramů vepřového masa, např. plece, na kostky (1,5–2 cm)
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 4 bobkové listy, sušené
- ½ kostky bujónu (pro 0,5 l vody)
- ½ čajové lžičky drceného kmínu
- 200 gramů vody
- 1 špetka mleté pálivé papriky (volitelně)
- 200 gramů paprikové klobásy, na 1cm kolečka, přepůlená
- 2 snítky čerstvé petržele, nasekané, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2640.7 kJ / 631.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 51.8 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 2434.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
Žádné hodnocení
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3 Std. 10 Min
Kubánské picadillo
50min
Acai smoothie bowl s banánem a mangem
Žádné hodnocení
Espresso tonic
5 Min
Uramaki sushi s portobello žampióny
Žádné hodnocení
Velikonoční čokoládová hnízda
50min
Zabaione
15 Min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Bolognese classico
5u.