Zařízení & příslušenství
Novoroční bigos
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů kysaného zelí
-
150 gramů cibule napůl
-
50 gramů vepřového sádla
-
500 gramů vepřového masa např. plece, na kostky (1,5–2 cm)
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
10 kuliček černého pepře
-
5 kuliček nového koření
-
4 bobkové listy, sušené
-
½ kostky bujónu (pro 0,5 l vody)
-
½ čajové lžičky drceného kmínu
-
200 gramů vody
-
1 špetka mleté pálivé papriky (volitelně)
-
200 gramů paprikové klobásy na 1cm kolečka, přepůlená
-
2 snítky čerstvé petržele nasekané, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2434.2 mg
Protein
30.7 g
Kalorie
2640.7 kJ /
631.2 kcal
Tuk
51.8 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
18.6 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí IV.
16 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kapustnica
1 godz. 15 min
Salmorejo
10 min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 min
Pirohy s masovou náplní
1 godz.
Rybí guláš s krevetami
45 min
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1 godz. 20 min
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Brak ocen
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1 godz. 5 min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Boršč aneb červená polévka
1 godz. 15 min
Dršťková polévka
1 godz.
Valašská kyselica
45 min