Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4106 kJ / 981 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 882.1 mg
Alternativní recepty
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Risotto zafferano e panettone
40min
Tartine con gelatina
Žádné hodnocení
Virgin cocktail limone e timo
45min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Salmone con pesto di cedro
30min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Linguine allo sgombro
30min