Entrecote con risotto ai funghi

Entrecote con risotto ai funghi

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 125 g di funghi champignon cremino
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 30 g di vino bianco secco
  • 410 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 entrecote circa 2 cm di spessore
  • olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 882.1 mg
Protein 75.5 g
Kalorie 4106 kJ / 981 kcal
Tuk 41.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 17.3 g
Sacharidy 69.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...