Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4106 kJ / 981 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 882.1 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50min
Scottadito di legumi
45min
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1 godz.
Il mio 1° yogurt
9h 10min
Katsu curry
1h 30min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1 godz.
Orata al forno con vongole e gamberi
45min
Pollo speziato con Tabbouleh
Brak ocen
Smoothie ACE
10 min
Salmone al vapore con salsa all'arancia e contorno di broccolo romano
35 Min