Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 700 g wody
- 220 g brązowych pieczarek, świeżych, pokrojonych w plastry
- 30 g oliwy z oliwek
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 300 g ryżu parboiled
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
- ½ łyżeczki czosnku, mielonego
- ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1296.1 kJ / 309.8 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 405.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuskus perłowy z warzywami na parze
30 min
Pizzerinki z rumienionymi pieczarkami, serem tylżyckim i szynką
1 godz. 55 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Gratin z ziemniaków i selera
1 godz. 10 min
Sos warzywny z masłem orzechowym
30 min
Bób na ostro z brązowym ryżem i pestkami dyni
45 min
Zapiekanka z ziemniaków i batatów (TM6)
1 godz.
Kremowe ziemniaki z kalarepą
40 min
Naleśniki z warzywami i serem
1 godz. 15 min
Risotto z warzywami i rybą (TM6)
30 min
Kanapki z pastą z fasoli
5min
Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
1 godz. 10 min