Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 700 g wody
- 220 g brązowych pieczarek, świeżych, pokrojonych w plastry
- 30 g oliwy z oliwek
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 300 g ryżu parboiled
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
- ½ łyżeczki czosnku, mielonego
- ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1296.1 kJ / 309.8 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 405.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kasza gryczana z sosem pieczarkowo-pomidorowym
40min
Makaron w sosie śmietanowo-serowym z suszonymi pomidorami
45min
Gryczotto z grzybami i gorgonzolą
40min
Dyniowe ragout z ryżem
45min
Wietnamski gulasz warzywny z ryżem
45min
Zapiekanka z ziemniaków i batatów (TM6)
1 Std.
Aromatyczne biryani z soczewicą
40min
Południowoafrykański żółty ryż
20 Min
Kremowe ziemniaki z kalarepą
40min
Grzybowe stir-fry z ryżem
55 min
Pieczone młode ziemniaki z twarożkiem
55 min
Fettucine z grzybami
40min