Zuppa di cavolo, porri e ceci

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.7 52 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di porro a pezzi
  • 100 g di pomodori perino a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 500 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 579.2 mg
Protein 18.1 g
Kalorie 1546.6 kJ / 369.7 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 11.5 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 41.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...