
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro a pezzi
- 100 g di pomodori perino a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
- 250 g di ceci in scatola sgocciolati
- 500 g di acqua
-
30
g di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo - fette di pane bruschettate, q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 369.7 kcal / 1546.6 kJ
- Protein
- 18.1 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 579.2 mg
Alternativní recepty
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1hod.
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1hod. 5min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1hod.
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1hod. 30min
Mesciua spezzina
1hod.
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1hod.
Zuppa frantoiana
45min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Zuppa di farro e legumi
45min