Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro a pezzi
- 100 g di pomodori perino a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
- 250 g di ceci in scatola sgocciolati
- 500 g di acqua
-
30
g di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo - fette di pane bruschettate, q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1546.6 kJ / 369.7 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 579.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia alla curcuma
3h 30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Mesciua spezzina
1h
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 phút
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Insalata di ceci e coriandolo
40 Min
Ceci al pomodoro
40 Min
Zuppa frantoiana
45 Min
Stufato di lenticchie
1h
Zuppa di porri e orzo
45 Min