Zuppa di cavolo, porri e ceci
TM6

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.7 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di porro a pezzi
  • 100 g di pomodori perino a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 500 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
    nebo 1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1546.6 kJ / 369.7 kcal
Protein
18.1 g
Sacharidy
41.3 g
Tuk
16 g
Nasycený tuk
4.7 g
Vláknina
11.5 g
Sodík
579.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty