Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orata eviscerata e pulita (circa 500 g), pulita (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di zenzero, radice fresca, a fette (2 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, i semini
- 3 spicchi di aglio
- 2 scalogni, a metà
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 42.4 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 40.5 mg
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 godz. 30 min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Uova alla triestina
30min
Costolette di agnello in salsa bernese
4 Std.
Cous cous di mare freddo
1hod. 30min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Brunch inglese (uova, backed beans, spinaci, salsiccia e funghi)
50min
Insalata di grano saraceno con fave, asparagi e uova (senza glutine) (Bimby Friend)
50min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min