Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orata eviscerata e pulita (circa 500 g), pulita (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di zenzero, radice fresca, a fette (2 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, i semini
- 3 spicchi di aglio
- 2 scalogni, a metà
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 42.4 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 40.5 mg
Alternativní recepty
Sgombro con contorno di verdure
30 Min
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45 Min
Frittata di albumi con zucchine
30 Min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Zuppa di cavolfiore, Lonza di maiale in salsa alle pere con verdure al vapore
Žádné hodnocení
Insalata di indivia con datteri e arance
25min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min
Zucchine ripiene di cotechino
1 Std. 30 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Paella veloce
40min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min