Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 80 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653.6 kJ / 634.2 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 35.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 671.2 mg
Alternativní recepty
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Polpette alla rucola
40 Min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30 min
Bortellina
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Insalata nizzarda
30 min
Ciambellone all'uva
1 godz.
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Paccheri zucca e provola
45min
Linguine allo sgombro
30 min