
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 140 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di spinaci freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento ricotta e menta
- 5 - 6 foglie di menta fresca lavate e asciugate
-
50
g di latte
nebo 50 g di acqua - 200 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602.1 kcal / 2519.2 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 27.1 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Sodík
- 907.2 mg
Alternativní recepty
Kolokithokeftedes (Frittelle di zucchine greche)
1hod.
Dressing alla salsa di soia
10min
Crespelle agli asparagi
1hod. 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1hod. 30min
Rösti svizzero (TM6)
9hod.
Salsa ai mirtilli rossi
30min
Polpettine di patate e tacchino
1hod. 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2hod.
Cannelloni alla zucca e provola
1hod. 50min
Agnolotti burro e salvia
10hod.
Lasagna di gamberi monoporzione
1hod. 30min
Canederli agli spinaci
2hod. 30min