Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 140 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di spinaci freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento ricotta e menta
- 5 - 6 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
-
50
g di latte
nebo 50 g di acqua - 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2519.2 kJ / 602.1 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 27.1 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 907.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Agnolotti burro e salvia
10h
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
1h 5min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Sformatini patate e porri
55min
Ravioli alla valtellinese
1 Std. 45 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Bignè salati con mousse di salmone
25h 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min