Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mus dyniowy
- 400 g wody
-
220
g dyni Hokkaido, obranej, bez pestek, pokrojonej na 3 cm kawałki
nebo 220 g dyni piżmowej, obranej, bez pestek, pokrojonej na 3 cm kawałki - 80 g mleka
Gofry dyniowe
- 30 g mleczka kokosowego
- 1 jajko
- 10 g budyniu waniliowego, w proszku, niesłodzonego
- 45 g mąki ryżowej (patrz wskazówka)
- 10 g erytrytolu
- ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
- olej, do natłuszczenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 284.9 mg
Alternativní recepty
Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami
1h 5min
Owsianka dyniowa
25 min
Ryba w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
1h 5min
Gryczano-orkiszowe placki z bananem
25 min
Dynia faszerowana komosą ryżową (quinoa)
1 Std.
Bezalkoholowy drink Rudolf
30 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Makaron z soczewicy z warzywami i łososiem
30 min
Ciasteczka owsiane z żurawiną i pestkami dyni
50min
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1h 5min
Pieczona owsianka à la szarlotka
45 Min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min