Zařízení & příslušenství
Rýže s plody moře
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
85 gramů olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů kalamárů na kousky
-
8 krevet, střední velikosti, neloupaných
-
200 gramů bílého vína
-
350 gramů vody
-
500 gramů slávek
-
200 gramů cibule na klínky
-
2 stroužky česneku napůl
-
1 čajová lžička mleté papriky
-
1 - 2 špetky šafránu
-
½ čajové lžičky potravinářského barviva
-
50 gramů sterilovaných drcených rajčat
-
1 čajová lžička pasty z červených paprik
-
300 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
1 - 2 špetky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
556.6 mg
Protein
34.2 g
Kalorie
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
74.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Lízátka s jahodami
40min.
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min.
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Lososová polévka s koprem
35min.
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Žádné hodnocení
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Hruškový bezlepkový koláč
40min.
Ovesná kaše se lněným semínkem a matcha jogurtem
8hod.