Zařízení & příslušenství
Rýže s plody moře
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
85 gramů olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
300 gramů kalamárů na kousky
-
8 krevet, střední velikosti, neloupaných
-
200 gramů bílého vína
-
350 gramů vody
-
500 gramů slávek
-
200 gramů cibule na klínky
-
2 stroužky česneku napůl
-
1 čajová lžička mleté papriky
-
1 - 2 špetky šafránu
-
½ čajové lžičky potravinářského barviva
-
50 gramů sterilovaných drcených rajčat
-
1 čajová lžička pasty z červených paprik
-
300 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
1 - 2 špetky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
556.6 mg
Protein
34.2 g
Kalorie
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
74.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6hod.
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6hod. 30min.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1hod. 35min.
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.