Zařízení & příslušenství
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů olivového oleje plus navíc na vymazání
-
2 čajové lžičky soli
-
3 polévkové lžíce provensálského koření
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 kuře (cca 1 500–2 000 gramů)
-
400 gramů vody
-
100 gramů cideru
-
200 gramů mrkve nakrájené na šikmo
-
350 gramů batátů na kousky (2 cm)
-
600 gramů brambor se slupkou, očištěných, na kousky (1 cm)
-
200 gramů dýně na kousky
-
300 gramů cukety se slupkou, na plátky (2 cm)
-
300 gramů červené cibule na čtvrtky
-
300 gramů červené papriky na proužky (1 cm)
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1202.2 mg
Protein
47.4 g
Kalorie
3192 kJ /
762.9 kcal
Tuk
42.7 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
10.9 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Granolové tyčinky s makadamovými ořechy a brusinkami
1hod. 30min.
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
1hod.
Jablečné muffiny bez lepku
40min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1hod. 35min.
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3hod.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Butter Chicken
1hod.
Boloňské špagety (TM7)
30min.