Zařízení & příslušenství
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů olivového oleje plus navíc na vymazání
-
2 čajové lžičky soli
-
3 polévkové lžíce provensálského koření
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 kuře (cca 1 500–2 000 gramů)
-
400 gramů vody
-
100 gramů cideru
-
200 gramů mrkve nakrájené na šikmo
-
350 gramů batátů na kousky (2 cm)
-
600 gramů brambor se slupkou, očištěných, na kousky (1 cm)
-
200 gramů dýně na kousky
-
300 gramů cukety se slupkou, na plátky (2 cm)
-
300 gramů červené cibule na čtvrtky
-
300 gramů červené papriky na proužky (1 cm)
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1202.2 mg
Protein
47.4 g
Kalorie
3192 kJ /
762.9 kcal
Tuk
42.7 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
10.9 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jablečno-jahodový mocktail
5 Min
Květinová focaccia bez lepku
1 Std. 45 Min
Zeleninová rýže s tofu a edamame
1 Std. 15 Min
Masové kuličky v tomatové omáčce
1 Std. 10 Min
Japonská polévka ramen
1 Std. 40 Min
Batátové kuličky s kuřecím masem
40 Min
Burgery s kuřecím masem, kukuřičnou omáčkou a jalapeños
50 Min
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30 Min
Rýže s kuřetem a žampióny
55 Min
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45 Min
Risottata s kuřecím masem a houbami
40 Min