Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů krůtích prsou, bez kůže, na kousky
- 60 gramů housky, na kousky
- 50 gramů klobásy chorizo, na kousky
- 40 gramů sýru, čedaru, na kousky
- 150 gramů mléka
- 1 kus jarní cibulky, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 1 vejce
- 1 polévkové lžíce worcesterové omáčky
- 1 čajová lžička mleté papriky
- 1 polévková lžíce oregana, čerstvě nasekaných lístků
- 1 čajová lžička mořské soli, plus extra na osolení brambor
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 polévková lžíce oleje, na vymazání Varoma mísy
- 1 polévková lžíce medu
- 1 polévková lžíce kečupu
- 1000 gramů vody
- 650 gramů brambor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové v mrkvi
2h
Krémová kuřecí polévka
45 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20 min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1 Std. 5 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.
Brynzové halušky
55 Min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 Std. 5 Min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10 min
Bolognese classico
5h
Guláš z vepřové panenky
40 Min
Křupavá sekaná
1 Std.