Zařízení & příslušenství
Telecí guláš v chlebu
Příprava 30min
Celkový 6hod. 30min
6 porcí
Suroviny
-
hladké mouky50 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
černého mletého pepře1 špetka
-
telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže na kostky (cca 5 cm x 5 cm)800 gramů
-
čerstvého koriandru (viz Tip)10 gramů
-
čerstvé petržele (viz Tip)10 gramů
-
čerstvé bazalky (viz Tip)10 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
kostiček slaniny200 gramů
-
cibule na klínky500 gramů
-
bílého rumu40 gramů
-
sekaných rajčat v plechovce150 gramů
-
jarní cibulky nakrájené100 gramů
-
směsi čerstvých bylinek např. rozmarýn, máta a tymián (viz Tip)25 gramů
-
červeného vína100 gramů
-
hovězího vývaru300 gramů
-
žitný chléb celý bochník (cca 1000 gramů)1
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
610 kcal /
2553.4 kJ
Protein
40.5 g
Tuk
23.2 g
Sacharidy
52.6 g
Vláknina
8.3 g
Nasycený tuk
6.6 g
Sodík
1527.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Roční období
34 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
40 Min
55 Min
40 Min
1 Std.
40 Min
35 Min
2 Std. 20 Min
1 Std. 25 Min
1 Std. 20 Min
40 Min
Keine Bewertungen
1 Std. 50 Min