Telecí guláš v chlebu

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod. 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 50 gramů hladké mouky
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1 špetka černého mletého pepře
  • 800 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže na kostky (cca 5 cm x 5 cm)
  • 10 gramů čerstvého koriandru (viz Tip)
  • 10 gramů čerstvé petržele (viz Tip)
  • 10 gramů čerstvé bazalky (viz Tip)
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů kostiček slaniny
  • 500 gramů cibule na klínky
    500 gramů červené cibule, na klínky
  • 40 gramů bílého rumu
    40 gramů brandy
  • 150 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 100 gramů jarní cibulky nakrájené
  • 25 gramů směsi čerstvých bylinek např. rozmarýn, máta a tymián (viz Tip)
  • 100 gramů červeného vína
  • 300 gramů hovězího vývaru
  • 1 žitný chléb celý bochník (cca 1000 gramů)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1527.9 mg
Protein 40.5 g
Kalorie 2553.4 kJ / 610 kcal
Tuk 23.2 g
Vláknina 8.3 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 52.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...