Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů krevet
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 200 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cibule, na kousky
- 320 gramů rizoto rýže (Carnaroli, Arborio nebo parboiled rýže s délkou vaření 15 min.)
- 100 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů másla, na malé kousky
- 60 gramů parmazánu, strouhaného (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2520 kJ / 603 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Špagety s chřestovou omáčkou
55 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 Min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Rizoto s parmazánem
30 Min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 Min