
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g ærter, frost
- 15 - 20 g persilleblade, friske
- 40 g skalotteløg skåret i halve
- 2 - 3 fed hvidløg
- 20 g olivenolie
- 200 g babyspinat, frisk
- 100 g courgette skåret i 0,5 cm tern
- 10 g citronsaft, friskpresset
- ½ - 1 tsk muskatnød, stødt
- ½ tsk salt plus ekstra til tilsmagning
- ½ - 1 tsk sort peber, stødt plus ekstra til tilsmagning
- 60 g fetaost skåret i stykker
- 4 æg
- 500 g vand
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 184 kcal / 770 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 494 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1h
Grøntsagsfrittata
Pas d’évaluation
Små broccolitærter med bacon
Pas d’évaluation
Kødboller med romescosauce
Pas d’évaluation
Lun linsesalat med bær og spinat
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Avocadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Pas d’évaluation
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Pas d’évaluation
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Pas d’évaluation