
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g mandler, med skind
- 400 g hokkaido græskar skåret i 5 cm stykker
- 3 spsk olivenolie
- 1 ½ spsk honning
- 1 ½ tsk salt
- 2 spsk sesamfrø, hvide
- 200 g quinoa
- 400 g vand
- 2 knivspidser sort peber, friskkværnet
-
30
g valnøddeolie
nebo 30 g olivenolie - 15 g citronsaft, friskpresset
- 2 forårsløg skåret i 5 cm stykker
- 2 spsk mynte, frisk kun blade
- 50 g babyspinat, frisk
- 80 - 100 g granatæble (fra ca. 1 stk, se note)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 504 kcal / 2109 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 58 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 894 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení