Kompatibilní verze
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 27.5 g
Alternativní recepty
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min