Kompatibilní verze
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 27.5 g
Alternativní recepty
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Fennel Risotto
35min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min