Zařízení & příslušenství
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
walnut halves50 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20.8 g
Kalorie
2362 kJ /
564 kcal
Tuk
27.5 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus Risotto
45min.
Roasted Tomato Tart
2hod.
Root Vegetable Gratin
1hod.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1hod.
Cod with Pistachio and Couscous
30min.
Coulibiac
2hod. 15min.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min.
Mushroom Risotto
30min.