Kompatibilní verze
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g walnut halves
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 27.5 g
Alternativní recepty
Mushroom Stroganoff
30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lentil Moussaka
2h 20 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min