
Kompatibilní verze
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled - ¼ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese diced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 564 kcal / 2362 kJ
- Protein
- 20.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Sacharidy
- 55 g
Alternativní recepty
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min