
Kompatibilní verze
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lentils
-
200
g lentils type Castelluccio
nebo 200 g dried green lentils (see variation) - water cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil drained
- 1 Tbsp pickled capers drained
- 45 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 1 lemon juice only
- 4 sea bass fillets with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 429 kcal / 1794 kJ
- Protein
- 30.1 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 24.2 g
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Squash and Broccoli Salad
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1hod. 30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min