Kompatibilní verze
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lentils
-
200
g lentils, type Castelluccio
nebo 200 g dried green lentils (see variation) - water, cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 lemon, juice only
- 4 sea bass fillets, with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min