Kompatibilní verze
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lentils
-
200
g lentils, type Castelluccio
nebo 200 g dried green lentils (see variation) - water, cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 lemon, juice only
- 4 sea bass fillets, with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min