
Zařízení & příslušenství
Salmon with Vegetable Sauce
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
624.9 kcal /
2614.4 kJ
Protein
51.7 g
Tuk
40.7 g
Sacharidy
14.9 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
2771.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Air-Fry Sensor
9 recepty/-ů
USA
USA