Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
nebo 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 17.7 g
- Sodík
- 122 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Farro
35 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min