Kompatibilní verze
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
- 4 oz red onion, cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2659.7 kJ / 635.7 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 46.7 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 1086 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Tuscan White Bean Stew
1h
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Tex-Mex Bowl
50min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Shrimp Orzo with Peas
30min