Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendras enteras con piel
-
½
taza de cilantro fresco
nebo perejil fresco - 1 cucharada de aceite de coco
- 1 cucharadita de sal marina
- manteca para untar la bandeja Varoma
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni huesos (aprox. 150 g c/u)
- 1 limón (sólo su jugo)
- 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 dk
Frittata de calabaza y ricotta
40min
Chapatis con emulsión de zanahoria
40min
Camarones con polenta estilo Georgia
40min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Ensalada de remolacha, pera y queso azul
1sa
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 dk
Champiñones rellenos de espinaca
40min
Risotto al azafrán con vieiras
30 dk
Hamburguesa de zucchini
45min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 dk
Pollo especiado
45min