Porridge con pomodorini e basilico

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di fiocchi di avena senza glutine
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di burro
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 4 - 5 mozzarelline ciliegine (75 g circa)
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate spezzettate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 122 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 934 kJ / 223.2 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...