Kompatibilní verze
Tortini di quinoa con avocado e pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste (ad esempio timo, basilico, rosmarino)
- 4 spicchi di aglio
- 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di aceto balsamico
- 200 g di chicchi di quinoa
- 750 g di acqua
- 50 g di cipolla rossa a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di melanzana a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodoro a pezzi (2-3 cm)
- ½ avocado, finemente affettato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1529 kJ / 365 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 919.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Burger di barbabietola
1u.
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Patate speziate
30 min
Hummus
10 Min
Insalata di lenticchie e menta
3h 55min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Burger ceci e rucola
40min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35min