Kompatibilní verze
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di bulbi di finocchio, a metà o in quarti
- 200 g di porri, solo parte bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di foglioline di timo fresco, lavate
- 100 g di caprino
- 2 uova
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 460 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (2 rotoli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1031.5 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 367.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Frittelle di cavolo nero
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Sformatini di agretti
1h
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Sformatini patate e porri
55min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Canederli agli spinaci
2h 30min