Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 619.1 mg
Alternativní recepty
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30min
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1 Std. 15 Min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Risolatte con mele e cannella (TM6)
50 Min
Cous cous arcobaleno
30min
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Licurdia calabrese
1h
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30min
Bulgur all'arancia con verdure (TM6)
1h
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50 Min
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
6 Std. 10 Min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1h