Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)

Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 100 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di farina integrale
Ripieno
  • 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di tofu a dadini
  • 1 cucchiaino sale
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di timo secco
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 619.1 mg
Protein 8.1 g
Kalorie 1098.5 kJ / 262.5 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 19.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...