
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 262.5 kcal / 1098.5 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 619.1 mg
Alternativní recepty
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1hod. 30min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1hod.
Banana bread (vegan e senza glutine)
1hod. 30min
Vellutata speziata di zucca
50min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Golden Milk
15min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1hod. 30min
Seitan speziato con verdure insaporite
20min
Burger vegetale alla barbabietola
3hod. 25min
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20min
Pane alla zucca e mandorle
5hod.
Impasto per pizza integrale
2hod.