Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 619.1 mg
Alternativní recepty
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Tortilla di patate (vegana)
30 min
Brioche vegana con frutta secca
2 godz.
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Focaccia arcobaleno con hummus e verdure
50min
Bulgur all'arancia con verdure (TM6)
1h
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30 min
Insalata fredda di spaghetti di cetrioli alla coreana
25 min
Seitan speziato con verdure insaporite
20 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Hummus al riciclo di verdure
10 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min