Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 619.1 mg
Alternativní recepty
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Hummus al riciclo di verdure
10 min
Burger di barbabietola
1h
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 godz. 30 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 Min
Brioche vegana con frutta secca
2 godz.
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 Min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20 Min
Pasta choux (vegan)
2 godz.
Formaggio (vegan)
8h 20min
Hummus
10 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min