Zařízení & příslušenství
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
70 gramů sýra scamorza na kousky (2 cm)
-
70 gramů sýra pecorino romano na kousky (2 cm)
-
80 gramů cibule napůl
-
60 gramů celeru na kousky (3 cm)
-
60 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
40 gramů oleje
-
270 gramů dýně hokkaido na kousky (3 cm)
-
1000 gramů vody
-
2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
1 špetka mletého bílého pepře
-
300 gramů těstovin typu tagliatelle, špagety nebo linguine
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
415.6 mg
Protein
20.2 g
Kalorie
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Tuk
20.3 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
68.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pavlova s malinovým coulis a lesním ovocem
5h 30min
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Pas d’évaluation
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6h
Migas s papričkami Padrón
Pas d’évaluation
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8h 10min
Bramborový salát s dresinkem Green Goddess
45min
Omáčka Mornay
15min
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Pas d’évaluation
Rýže s kuřetem a žampióny
55min
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3h
Cuketové zoodles carbonara
40min
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25min