Zařízení & příslušenství
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
sýra scamorza na kousky (2 cm)70 gramů
-
sýra pecorino romano na kousky (2 cm)70 gramů
-
cibule napůl80 gramů
-
celeru na kousky (3 cm)60 gramů
-
mrkve na kousky (3 cm)60 gramů
-
oleje40 gramů
-
dýně hokkaido na kousky (3 cm)270 gramů
-
vody1000 gramů
-
zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)2
-
mleté skořice1 čajová lžička
-
mletého bílého pepře1 špetka
-
těstovin typu tagliatelle, špagety nebo linguine300 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
534.6 kcal /
2236.8 kJ
Protein
20.2 g
Tuk
20.3 g
Sacharidy
68.9 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sodík
415.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Naše kuchyně jsou okny do celého světa
29 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
30min
15min
40min
20min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
35min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
55min
45min