Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem

Žádné hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • sýra scamorza na kousky (2 cm)
    70 gramů
  • sýra pecorino romano na kousky (2 cm)
    70 gramů
  • cibule napůl
    80 gramů
  • celeru na kousky (3 cm)
    60 gramů
  • mrkve na kousky (3 cm)
    60 gramů
  • oleje
    40 gramů
  • dýně hokkaido na kousky (3 cm)
    270 gramů
  • vody
    1000 gramů
  • zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
    2
  • mleté skořice
    1 čajová lžička
  • mletého bílého pepře
    1 špetka
  • těstovin typu tagliatelle, špagety nebo linguine
    300 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 534.6 kcal / 2236.8 kJ
Protein 20.2 g
Tuk 20.3 g
Sacharidy 68.9 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sodík 415.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše