Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

3.5 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • fresh button mushrooms
    14 oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    4 tsp
  • Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped
    10 ½ oz
  • yellow onion quartered
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • ricotta cheese
    7 oz
  • canned diced tomatoes no-added salt
    14 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • water
    2 oz
  • fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    4
    4 pre-cooked lasagna pasta, sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • grated mozzarella
    2 oz
  • fresh basil leaves only, to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 355 mg
Protein 17 g
Kalorie 1457.5 kJ / 347.5 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 27.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...