Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt to taste
  • 2 cans tuna, packed in water drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated drained, halved
  • 6 oz mixed olives drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese shaved, to garnish (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
311 kcal / 1301 kJ
Protein
16 g
Tuk
9 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
1478 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty