Zařízení & příslušenství
Inktvis "à Lagareiro"
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portie
Suroviny
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Žádné hodnocení
Prime Board
Žádné hodnocení
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Žádné hodnocení
Pompoen Chai Latte
20min.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Žádné hodnocení
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1hod. 30min.
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Žádné hodnocení
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Tarte Tatin
2hod.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Žádné hodnocení
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min.