Zařízení & příslušenství
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portie
Suroviny
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
155.9 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
32.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Žádné hodnocení
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Žádné hodnocení
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2hod.
Kokos Dahl
25min.
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Tarbot in champagnesaus
Žádné hodnocení
Vegan Oesterzwam Shoarma
Žádné hodnocení
Quiche met Ricotta en Paprika
Žádné hodnocení
Bulgur en rode linzensoep
50min.
Muntthee
25min.
Volkorenbrood
Žádné hodnocení
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Žádné hodnocení