
Zařízení & příslušenství
Beef Rendang
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
10 portions
Suroviny
-
shallots150 g
-
red onions cut in halves250 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger20 g
-
fresh lemongrass white part only5 stalks
-
fresh galangal25 g
-
fresh turmeric20 g
-
bird's eye chillies (volitelně) adjust to taste7
-
dried red chillies (approx. 25 chillies), deseeded, soaked to soften20 g
-
kerisik (toasted coconut paste)65 g
-
first draw coconut milk (thick)500 g
-
gula Melaka (palm sugar)60 g
-
fresh turmeric leaves tied into knots3
-
beef tenderloin cut in 5 cm pieces1200 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
479.9 kcal /
2007.9 kJ
Protein
39.9 g
Tuk
26 g
Sacharidy
22.9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
17.6 g
Sodík
437.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Nikmat Raya
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní