Zařízení & příslušenství
Veganská polévka z hlívy ústřičné
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
120 gramů mrkve na kousky
-
80 gramů celeru, bulvy na kousky
-
60 gramů kořenové petržele na kousky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů oleje
-
650 gramů vody
-
500 gramů hlívy ústřičné nakrájené na proužky (0,5-1 cm)
-
2 bobkové listy, sušené
-
3 kuličky nového koření
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky pálivé papriky
-
¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
¼ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
-
¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 čajová lžička soli
-
15 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
670 mg
Protein
6 g
Kalorie
663 kJ /
159 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Keine Bewertungen
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 Min
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1 Std. 5 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Keine Bewertungen
Brokolicový salát s piniovými oříšky
10 Min
Čočkový salát s lilkem
40 Min
Fakes moutzentra (kyperská čočka s rýží)
45 Min
Červené zelí s jablky
1 Std. 10 Min
Veganská boloňská omáčka
50 Min
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Risottata s kuřecím masem a houbami
40 Min