Zařízení & příslušenství
Veganská polévka z hlívy ústřičné
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
120 gramů mrkve na kousky
-
80 gramů celeru, bulvy na kousky
-
60 gramů kořenové petržele na kousky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů oleje
-
650 gramů vody
-
500 gramů hlívy ústřičné nakrájené na proužky (0,5-1 cm)
-
2 bobkové listy, sušené
-
3 kuličky nového koření
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky pálivé papriky
-
¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
¼ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
-
¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 čajová lžička soli
-
15 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
670 mg
Protein
6 g
Kalorie
663 kJ /
159 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Žádné hodnocení
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1hod. 5min.
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Brokolicový salát s piniovými oříšky
10min.
Čočkový salát s lilkem
40min.
Fakes moutzentra (kyperská čočka s rýží)
45min.
Červené zelí s jablky
1hod. 10min.
Veganská boloňská omáčka
50min.
Kroupový salát s rajčaty
45min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.