Zařízení & příslušenství
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
1 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
100 - 130 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
-
30 gramů bílého vína
-
20 gramů olivového oleje
-
40 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
-
20 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
-
20 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
-
½ stroužku česneku
-
½ vrchovaté čajové lžičky mleté papriky
-
¼ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
-
75 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
120 gramů vody
-
¼ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1442.2 mg
Protein
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tuk
34.9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
68.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřové v mrkvi
2hod.
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
1hod.
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Masové špízy v omáčce s rýží
1hod. 45min.
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Butter Chicken
1hod.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1hod.
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1hod.
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40min.
Guláš z vepřové panenky
40min.