Zařízení & příslušenství
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Crispy Parmesan salmon with vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onions cut in wedges, separated200 g
-
red radishes cut in halves200 g
-
salt5 pinches
-
olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables20 g
-
white bread, in square, sliced, for toasting cut in quarters (approx. 80 g)6 slices
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh dill5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
lemon zest only, white pith removed1
-
butter room temperature, cut in pieces50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh skinless salmon fillets1200 g
-
wholegrain mustard4 tbsp
Creamy lemon sauce
-
onion cut in halves50 g
-
butter room temperature30 g
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
whipping cream120 g
-
cold butter cut in cubes (1-2 cm)100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
49.7 g
Kalorie
3956.1 kJ /
945.5 kcal
Tuk
71.8 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
24.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
There is always Room at our Table
36 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Sambal Tumis
1hod. 10min.
Soy Sauce Prawns
30min.
Pork Ball Soup With Cabbage
Žádné hodnocení
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Žádné hodnocení
Mushroom Fettuccine
Žádné hodnocení
Japanese Bakery Special Custard
2hod.
Avocado with egg and salmon tartare
50min.
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min.
Individual Pineapple Cheesecakes
3hod. 50min.