
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Butter weich, in Stücken
- 500 g Geflügelleber gewaschen und trocken getupft
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 - 2 EL Weinbrand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 120 kcal / 504 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischbrühe
30min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Geflügelleber-Pastete
1hod. 10min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3hod. 25min
Geflügellebercreme
5hod. 30min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Geflügelleberwurst
6hod. 40min
Ucha - Fischsuppe
50min