Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Geflügelleber, gewaschen und trocken getupft
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 - 2 EL Weinbrand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 504 kJ / 120 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügellebercreme
5h 30min
Andalusische Fischsuppe
50min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 godz. 30 min
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min
Ucha - Fischsuppe
50min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 godz.
Geflügelleberwurst
6h 40min