Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Geflügelleber, gewaschen und trocken getupft
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 - 2 EL Weinbrand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 504 kJ / 120 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1sa 10 dk
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1sa 10 dk
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Geflügelleber-Pastete
1sa 10 dk
Fischsuppe
1sa 40 dk
Ucha - Fischsuppe
50 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1sa 10 dk
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Pintxo Donosti
5min