Zařízení & příslušenství
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portie
Suroviny
-
citroen1
Pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
geschaafde amandelen geblancheerd60 g
-
knoflookteentje1
-
verse basilicumbladeren60 g
-
extra vergine olijfolie170 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Champignon Orzotto
-
gedroogde champignons15 g
-
tijm, verse bladeren en tere stengels3 takjes
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
uien in stukken115 g
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge orzo pasta225 g
-
witte wijn85 g
-
450 g gevolgelte bouillonwater450 g
-
verse bruine paddenstoelen gesneden170 g
-
pijnboompitten60 g
Pesto Zalm
-
zalmfilet, vers570 g
Afgebluste tomaten
-
kerstrostomaten4 stengels
-
olijfolie2 tl
-
zout1 snuifje
-
citroen in plakjes gesneden en gegrild, om te serveren (zie Tip)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2127 mg
Protein
59 g
Kalorie
5251 kJ /
1255 kcal
Tuk
92 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
18 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zomer BBQ
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Žádné hodnocení
Pindakaas Bosbessen Rolls
Žádné hodnocení
Pizza met parmaham en walnoten
28hod.
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Žádné hodnocení
Butter Chicken
1hod.
Virgin chai vanille cocktail
45min.
Kimchi risotto
Žádné hodnocení
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Japanse Ramen Noedelsoep
1hod. 40min.
Garnaalkroketten
Žádné hodnocení