Pencas de acelga rebozadas y crema de acelgas

5.0 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 1 manojo de acelgas (aprox. 900-1000 g)
  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 - 4 pellizcos de sal
  • 250 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de harina de trigo
  • 2 huevos
  • aceite para freír

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 681.3 mg
Protein 10.7 g
Kalorie 1789 kJ / 428 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...