Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

4.8 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

Espárragos y patatas
  • de espárragos blancos frescos
    1000 - 1500 g
    1000 - 1500 g de espárragos verdes, frescos
  • de agua
    1100 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de patatas de guarnición
    700 g
    600 g de patatas
Salsa holandesa
  • de agua
    20 - 40 g
  • de zumo de limón
    10 - 20 g
  • de mantequilla
    175 - 350 g
  • yemas de huevo
    4 - 8
  • de sal
    ¼ - ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 698 kcal / 2919 kJ
Protein 11.3 g
Tuk 58.5 g
Sacharidy 29.5 g
Vláknina 6.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...