
Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
nebo 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
nebo 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 698 kcal / 2919 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 58.5 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de kale
50min
Puerros en vinagreta
30min
Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)
5hod. 20min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Espárragos blancos frescos gratinados
1hod.
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1hod.
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1hod. 15min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1hod.
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Pudin de trucha
2hod. 40min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Cardo con almendras
20min