Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
nebo 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
nebo 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 Min
Goxua (País Vasco)
1 Std. 35 Min
Té de hierbas con biscotes de clara de huevo
2 Std. 45 Min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9hod. 45min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1 Std.
Cardo con almendras
20 Min