![Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e127a8b1-528b-4723-9ee3-35bf30a2e04c/Derivates/a8f25c92-4c71-40ba-a9ac-5ab3c1bf6916.jpg)
Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
nebo 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
nebo 600 g de patatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9u. 45min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Puerros en vinagreta
30min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1h
Croquetas de centollo
7 Std.
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Bittertonic
10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12hod. 50min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Crema de calabaza y langostinos
45min
Coliflor con pesto de pistachos
1h
Cardo con almendras
20min