Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
nebo 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
nebo 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coles de bruselas asadas
45 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 Std. 50 Min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1h
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 godz. 30 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 min
Bombones de oricios
4h 20min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 min
Puerros en vinagreta
30 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 min