Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
TM6

Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

4.8 (6 hodnocení)

Suroviny

Espárragos y patatas

  • 1000 - 1500 g de espárragos blancos frescos
    nebo 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos
  • 1100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 700 g de patatas de guarnición
    nebo 600 g de patatas

Salsa holandesa

  • 20 - 40 g de agua
  • 10 - 20 g de zumo de limón
  • 175 - 350 g de mantequilla
  • 4 - 8 yemas de huevo
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
2919 kJ / 698 kcal
Protein
11.3 g
Sacharidy
29.5 g
Tuk
58.5 g
Vláknina
6.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty