Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 10 - 15 lístků bazalky, podle chuti, plus na ozdobu
- 400 gramů rajčat v plechovce
- 20 gramů bílého vína
- 800 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kostky (4 cm)
- 1 - 2 čajové lžičky soli, podle chuti
- 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře, podle chuti
- 480 gramů bílých fazolí, v plechovce, scezených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 Min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40 Min
Orientální kuře v jogurtu
40 Min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min
Pikantní zeleninová směs
35 Min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 Min
Kuřecí stew s kroupami
50 Min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 Min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 Min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 Min
Klasický maďarský guláš
1h 45 min