Zařízení & příslušenství
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
30 gramů olivového oleje
-
150 gramů cibule na čtvrtky
-
200 gramů mrkve na kousky
-
3 stroužky česneku
-
10 - 15 lístků bazalky podle chuti, plus na ozdobu
-
400 gramů rajčat v plechovce
-
20 gramů bílého vína
-
800 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kostky (4 cm)
-
1 - 2 čajové lžičky soli podle chuti
-
2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře podle chuti
-
480 gramů bílé fazole v plechovce, scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
39 g
Kalorie
1357 kJ /
324 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
8.1 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kuřecí menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1h 10min
Orientální kuře v jogurtu
40min
Dušené hovězí stew
1h 40min
Mexické krůtí chilli
40min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min