Zařízení & příslušenství
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
30 gramů olivového oleje
-
150 gramů cibule na čtvrtky
-
200 gramů mrkve na kousky
-
3 stroužky česneku
-
10 - 15 lístků bazalky podle chuti, plus na ozdobu
-
400 gramů rajčat v plechovce
-
20 gramů bílého vína
-
800 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kostky (4 cm)
-
1 - 2 čajové lžičky soli podle chuti
-
2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře podle chuti
-
480 gramů bílé fazole v plechovce, scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
39 g
Kalorie
1357 kJ /
324 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
8.1 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kuřecí menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min.
Sladkokyselé kuře s rýží
40min.
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1hod. 45min.
Koláč s dýní a mletým masem
1hod. 45min.
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1hod.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1hod. 10min.
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min.
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min.