Zařízení & příslušenství
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portie
Suroviny
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
720.7 mg
Protein
48.6 g
Kalorie
3317.8 kJ /
793 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
16.8 g
Nasycený tuk
6.7 g
Sacharidy
91.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ready, Set, Cook!
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pad Thai
45min.
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Žádné hodnocení
Rijst met kip en champignons
30min.
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Žádné hodnocení
Paëlla
50min.
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Žádné hodnocení
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1hod.
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min.