Risoto de abóbora e Roquefort

Risoto de abóbora e Roquefort

2.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 doses

Suroviny

  • queijo parmesão cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    40 g
Molho de roquefort
  • leite
    50 g
  • queijo Roquefort cortado em pedaços
    200 g
  • gema de ovo
    1
Risoto de abóbora
  • azeite
    60 g
  • abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    300 g
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • alecrim seco, moído
    1 c. chá de
  • arroz carnaroli cozedura 17 minutos
    320 g
  • vinho branco
    100 g
  • água
    700 g
  • manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços
    30 g
  • alecrim (volitelně)
    1 pé de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1871.7 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 2113 kJ / 505 kcal
Tuk 27.1 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 47.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...