Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus

Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus

5.0 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portie

Suroviny

  • zalmfilet, vers
    800 g
  • olijfolie
    1 el
  • zout
    1 theelepel
  • zwarte peper, gemalen
    3 - 5 snuifje
  • dille, vers
    10 g
  • prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)
    300 g
  • courgette in plakjes gesneden (4 cm)
    200 g
  • witte wijn
    60 g
    60 g water
  • groene erwten (vers of diepvries)
    150 g
  • mascarpone
    180 g
  • citroenzeste
    1 el
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portie

Sodík 10787 mg
Protein 214 g
Kalorie 11391 kJ / 2722 kcal
Tuk 168 g
Vláknina 18 g
Nasycený tuk 54 g
Sacharidy 101 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...