Zařízení & příslušenství
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portie
Suroviny
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portie
Sodík
10787 mg
Protein
214 g
Kalorie
11391 kJ /
2722 kcal
Tuk
168 g
Vláknina
18 g
Nasycený tuk
54 g
Sacharidy
101 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Žádné hodnocení
Pico de Gallo
Žádné hodnocení
Rijst met Zeevruchten
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Sloppy Gold Rush Burgers
Žádné hodnocení
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min.
Zalm en koolsla broodbeleg
15min.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Žádné hodnocení
Mediterraans Rozemarijnbrood
1hod. 55min.
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1hod. 30min.