Zařízení & příslušenství
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portie
Suroviny
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1013.2 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Tuk
69.3 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
37.3 g
Sacharidy
52.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Žádné hodnocení
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min.
Tiramisu Smoothie
5min.
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Žádné hodnocení
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min.
Geraardbergse Mattentaarten
1hod.
Mango Dessert met Passie Fruit
10min.
Brusselse Wafels
1hod.