Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm

Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portie

Suroviny

Bladerdeeg
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden
    450 g
  • meel en een beetje om vorm te geven
    450 gram
  • water koud
    200 g
  • zout
    3 g
Vulling
  • sjalotten gehalveerd
    3
  • teentje knoflook
    1
  • prei in stukken
    300 g
  • olijfolie
    20 g
  • zalmfilet, vers in stukken (3 cm)
    600 g
  • crème fraîche
    200 g
  • dille, vers gehakt
    1 el
  • citroensap
  • gerookte zalm in reepjes snijden
    200 g
  • zout
    1 snuifje
  • peper, gemalen
    1 snuifje
  • eierdooier
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1013.2 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 3963.5 kJ / 947.3 kcal
Tuk 69.3 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 37.3 g
Sacharidy 52.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...