Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 ząbki czosnku
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 150 g zielonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 30 g oliwy z oliwek
- 2 liście laurowe, suszone
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- 2 - 3 szczypty estragonu, suszonego
- 2 - 3 szczypty papryki ostrej, mielonej
- ¾ - 1 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 30 g koncentratu pomidorowego
- 550 g wody
- 150 g białego wina, wytrawnego
- 400 - 450 g filetów z dorsza, bez skóry, pokrojonych na 3 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 967 kJ / 230 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1 Std. 15 Min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 Min
Zupa caldo verde
45 Min
Zupa rybna z szafranem
50 dk
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 Min
Zupa rybna z krewetkami i małżami
50 dk
Zupa rybna z kolendrą
45 Min
Gulasz z ryb i owoców morza
45 Min
Ryba po tajsku w mleczku kokosowym z ryżem
35 Min
Zupa rybna z warzywami
45 Min
Węgierska zupa rybna (Halászlé)
55 Min
Marokańska zupa z ciecierzycy
40 dk