Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g czarnej fasoli, z puszki, z zalewą
nebo 800 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, z zalewą - 200 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 500 g krojonych pomidorów, z puszki
- ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 653.2 kJ / 156 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa krem z ciecierzycy
30min
Zupa krem z ciecierzycy z czosnkiem
30min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem z jarmużu
30min
Zupa krem z porów
30min
Barszcz z serem feta
40min
Śródziemnomorska zupa pomidorowa
30min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45min
Zupa cebulowa
1h
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45min