Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 40 g di cipollotto in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 150 g di gamberetti sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30min